Wij beheren gebouwen waar mensen met
plezier kunnen werken, leren en samen zijn

Wij zijn gebouwenbeheerders

Met ons team van gebouwbeheerders verzorgen wij de complete dienstverlening rondom het beheer van gebouwen. Of het nu gaat om het begeleiden van onderhoudswerkzaamheden, bouwprojecten of om het coördineren van verhuizingen, wij kunnen u ondersteunen en ontzorgen. Ook op het gebied van nulmetingen en meerjarenplannen hebben wij ruime ervaring.

Bumis helpt gebouwbeheerder

Bumis is een door ons zelf ontwikkeld online programma voor de verwerking van dagelijks onderhoud en het beheer van gebouwen. In dit programma kunnen onze klanten eenvoudig onderhouds- en schademeldingen plaatsen. Het Bumissysteem wordt door alle betrokken partijen gebruikt. Op die manier kunnen schoolbesturen, aannemers en natuurlijk onze eigen gebouwenbeheerders altijd de actuele stand van zaken inzien. Klik hier voor meer informatie.

Wij maken het verschil

Door de grote mate van betrokkenheid van ons team zijn wij in staat om naast onze dienstverlening ook maatwerk te leveren. Wij begrijpen dat iedere organisatie anders is en gebouwen nooit hetzelfde zijn. Door naast de opdrachtgever te staan en samen op te trekken zijn wij in staat van ieder gebouw een perfecte omgeving te maken waarin je met plezier kunt werken en leren.

Diensten

Dagelijks Beheer

Planmatig onderhoud

Huisvestingsadvies

MJOP's & nulmetingen

Verbouw, nieuwbouw & renovatie

Verhuizingen

Projecten