Over ons

Sinds de oprichting van Sineth in 2002 zijn wij uitgegroeid van bouwkundig advies- en projectmanagementbureau naar een all-round procespartner. Wij houden ons bezig met alle fasen binnen de levenscyclus van een gebouw; wij bieden advies en ondersteuning vanaf het initiatief tot aan de oplevering van een project en bij het beheer en onderhoud van vastgoed.

De organisatie is onderverdeeld in drie afdelingen met hun eigen specialisme; Architecture, Project Management en Building Maintenance. Deze afdelingen kunnen onafhankelijk van elkaar opereren, maar elkaar ook versterken. Het is mogelijk om specifieke producten en diensten bij ons af te nemen, maar ook kunnen wij een totaalpakket bieden.

Missie

Met onze brede multidisciplinaire kennis zijn wij in staat onze klanten te adviseren tijdens iedere fase in de levenscyclus van een gebouw. Onze missie is om in samenwerking met opdrachtgevers te komen tot realistische en verrassende oplossingen. Gebouwen zijn niet het doel maar het middel. Het ontwerp, de transformatie of het beheer van een gebouw moet complementair zijn aan mens en organisatie. Zo realiseren we plekken waar mensen graag willen zijn.

Visie

Alles wat Sineth doet, doen we samen. Door te begrijpen wat onze opdrachtgevers beweegt kunnen we beter ontwerpen, processen begeleiden of gebouwen beheren. Samen komen we tot betere ideeën en betere resultaten.