Dagelijks beheer

Wij zijn gespecialiseerd in het zo efficiënt mogelijk beheren van onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan een lekkende kraan, een defect slot, een cv die niet meer werkt, maar ook een schade zoals graffiti of een kapotte ruit. Voor al deze onderhouds- en schademeldingen nemen wij u alle zorgen uit handen. U hoeft enkel een melding te maken in een door ons speciaal ontwikkeld programma.

Bumis

Het door ons ontwikkelde online programma heet Bumis en staat voor Building Maintenance Information System. Dit gebouwbeheerprogramma zorgt voor een optimale verwerking van alle onderhoudsmeldingen die wij ontvangen. Deze meldingen kunnen door alle betrokken partijen worden gebruikt en ingezien. Het bestuur, de scholen, aannemers en wij als Sineth hebben toegang tot dit systeem. Elke groep heeft daarbij toegang tot de aan haar behorende specifieke informatie. Op deze manier kunt u op elk moment van de dag precies zien wat de voortgang van een melding is en welke kosten er gemaakt zijn. Sineth is gewend om met verschillende financiële systemen te werken. Wij verzorgen naast het laten uitvoeren van het onderhoud en het verhelpen van storingen ook de financiële afhandeling van deze meldingen.

Bumis gebruiken

Zodra u gebruik maakt van onze diensten of wij een samenwerking aangaan met u als aannemer, ontvangt u van ons de inloggegevens. Vervolgens kunt u ons onlineprogramma vinden door op de onderstaande button te klikken of via bumis.nl. In dit programma kunnen meldingen worden gemaakt en de actuele status hiervan worden ingezien. De uitgebreide uitleg van de werking van het systeem is terug te vinden in de handleiding. Deze is gemakkelijk bij ons op te vragen via de telefoon of e-mail.