Openstaande Vacatures

Gepubliceerd op: 26-05-2021

Wij hebben momenteel twee vacatures openstaan voor de afdelingen Project Management en Building Maintenance. Dus lijkt het je leuk om ons team te versterken? Lees dan snel de vacaturebeschrijving hieronder en reageer met jouw CV en toelichting via de e-mail naar; info@sineth.nl. 

 

 

Project Leider

Heb jij affiniteit met gebouwen en ervaring als projectleider? Lees dan snel verder.

Sineth is…

een bureau dat zich bezighoudt met vastgoed. Van origine een bouwkundig adviesbureau, maar inmiddels veel meer. Een kleine groep mensen die bedenken, ontwerpen, realiseren en beheren. Wij, de projectleiders, begeleiden de processen, en we zijn op zoek naar iemand die ons daarbij kan helpen. Wij voeren voor vaste opdrachtgevers met een grote vastgoedportefeuille verbouwprojecten uit van a tot z. Ook de grotere onderhoudswerkzaamheden die aan de orde komen bij de gebouwen die wij in beheer hebben begeleiden wij. Daarnaast realiseren we eveneens projecten die binnen Sineth worden ontworpen.


Ben jij zelfstandig aangelegd? Heb jij ervaring met het begeleiden van projecten? En lijkt het leuk om (ver)bouwprojecten voor te bereiden en te coördineren? Wij heten je graag welkom!

Jouw rol…

wordt die van projectleider. Je legt contact met klanten en initieert op basis van hen behoeften de projecten. Je stelt de projectdocumenten (projectplan, planning, kostenraming en kostenbewaking) op en onderhoudt contact met architecten, constructeurs, installatieadviseurs. Je schijft aannemers aan en beoordeelt offertes. Ervaring met aanbestedingsprocedures is een pre. Tijdens de uitvoering coördineer je het werk van de aannemers, leid je bouwvergaderingen en breng je verslag uit aan de opdrachtgevers.

De sfeer…

binnen ons team is gezellig en informeel. Het open kantoor op Schiphol-Oost is onze thuishaven, maar we zijn regelmatig buiten de deur voor overleg of projectbezoek. Sommige collega’s beginnen om half 7, andere om 9 uur. Je bent vrij om zelf je agenda te bepalen, zolang je verantwoordelijkheidsgevoel toont en het belang van de klant vooropstelt.

Wat verwachten wij van jou…

-   Een afgeronde opleiding;
-   Een bouwkundige achtergrond;
-   Ervaring met het begeleiden van projecten;
-   Kennis van software waarmee op elk kantoor wordt gewerkt;
-   Een geldig Europees Rijbewijs B.


We bieden een leuke club collega’s, een kantoor op Schiphol-Oost, flexibiliteit en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.  

Wat kan jij verwachten van ons…

-   Een vast salaris
-   Ruimte om vrij en zelfstandig te werken;
-   Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
-   25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek;
-   De mogelijkheid om cursussen te volgen;
-   Een leuke werksfeer binnen een team dat niet vies is van een borrel of etentje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gebouwbeheer

Lijkt het jou een uitdaging om het complete onderhoud dat een gebouw nodig heeft van a tot z in goede banen te leiden? Lees dan snel verder.

Sineth is…

een bureau dat zich bezighoudt met gebouwen. Een kleine groep mensen die bedenken, ontwerpen, realiseren en beheren. Wij, de gebouwbeheerders, houden ons bezig met het onderhoud van maar liefst 130 basisscholen en daarvoor zijn we op zoek naar ondersteuning! Ons werk bestaat uit het regelen van diverse zaken, met als doel onze klanten te ontzorgen.

Besturen en schoolleiders horen zich namelijk met onderwijs bezig te houden en niet met het onderhoud. We helpen de gebruikers van de gebouwen met het verhelpen van storingen en gebreken. Dit doen we per telefoon en via ons eigen online platform BUMIS. Ook plannen we het groot onderhoud en begeleiden we de uitvoering daarvan. Dit alles in dienst van de schoolbesturen, waarvoor wij ook de financiële aspecten inzichtelijk houden en rapporteren.

Heb jij gezond verstand, ben jij communicatief sterk en zelfstandig? En lijkt het je leuk om ons te ondersteunen? Wij heten je graag welkom!

Jouw rol…

wordt die van gebouwenbeheerder. Je helpt ons met het uitvoeren van het planmatig onderhoud. Van het aanvragen van offertes tot het gunnen van het werk.  Van het begeleiden van de uitvoering tot de oplevering en financiële afronding. Ook het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen en het zelfstandig opnemen van wensen vanuit de scholen met betrekking tot bouwkundige of technische aanpassingen in het gebouw behoren tot jouw taken. Dit kan leiden tot kleinschalige projecten waarbij jij de complete begeleiding verzorgt. Je hebt daarbij contact met schooldirecteuren, conciërges, aannemers, installateurs en gemeenten. Je maakt afspraken over de financiën en planning en bewaakt dat mensen deze ook nakomen. Het is dus belangrijk dat je secuur te werk gaat en duidelijk kunt communiceren met de verschillende partijen.

De sfeer…

binnen ons team is informeel. Het open kantoor op Schiphol-Oost is onze thuishaven, maar we zijn regelmatig buiten de deur voor overleg of projectbezoek. Sommige collega’s beginnen om half 7, andere om 9 uur. Je bent vrij om zelf je agenda te bepalen, zolang je verantwoordelijkheidsgevoel toont en het belang van de klant vooropstelt.

Wat verwachten wij van jou…

-   Affiniteit met gebouwen;
-   Communicatieve vaardigheden;
-   Dienstverlening hoog in het vaandel staan;
-   Gezond verstand (je hoeft niet alles te weten, als je maar bereid bent om te leren);
-   Kennis van software waarmee op elk kantoor wordt gewerkt.

We bieden een leuke club van veertien collega’s, een kantoor op Schiphol-Oost, flexibiliteit, leuke borrels buiten werktijd en kansen om je kennis en vaardigheden verder uit te breiden.

Wat kan jij verwachten van ons…

-   Een vast salaris;
-   Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
-   25 vakantiedagen en pensioenregeling;
-   De mogelijkheid om cursussen te volgen;
-   Een leuke werksfeer binnen een gezellig team.