Laat de architecten van Sineth uw school ontwerpen

Er komt veel kijken bij het ontwerpen van een school. Draag dit over aan ons ervaren en gedreven team van ontwerpers en wij zullen u verrassen met onze pragmatische aanpak en het slim inzetten van het budget dat u heeft voor dit project. Wilt u eerst een aantal voorbeelden zien van scholen die we al eerder hebben ontworpen? Neem dan gerust een kijkje op onze pagina met foto’s van gerealiseerde projecten.

Hoe wij te werken gaan bij het ontwerpen van een school

Bij iedere opdracht die we aannemen, beginnen we met het stellen van de juiste vragen. Dit doen we dus ook bij het ontwerpen van een school. Dit stelt ons in staat de opdracht vanaf het begin scherp definiëren. Vervolgens komen we gezamenlijk tot nieuwe en verrassende perspectieven die het project naar het volgende niveau tillen. Hiermee verrassen we onze opdrachtgevers keer op keer.

Een betrokken partij op ieder moment 

Al onze ontwerpen zijn gebaseerd op hetzelfde principe: wij ontwerpen plekken waar mensen willen wonen, werken, leren en samenzijn. Een school ontwerpen past dus precies in ons straatje en daarom hebben we dit ook al regelmatig gedaan. Na het ontwerpen van een school blijven we een betrokken partij. Met ons multidisciplinaire team adviseren we onze klanten tijdens de gehele levenscyclus van een gebouw. Omdat er geleefd, gewerkt en geleerd wordt in het ontworpen schoolgebouw is dit bij uitstek een gebouw om door de jaren heen te blijven volgen.

Onze visie bij het ontwerpen van een school 

Alles wat we doen, doen we samen. Door vanaf het begin goed contact met elkaar te onderhouden, begrijpen we precies wat onze opdrachtgever beweegt. Zo kunnen we de school volledig ontwerpen naar onze eigen inzichten én de wensen van de opdrachtgever. Samen komen we namelijk tot betere ideeën en betere resultaten. een schoolgebouw ontworpen door Sineth is een plek waar iedereen graag wil zijn.

Nieuwsgierig geworden? 

Wilt u meer weten over hoe wij een school ontwerpen of meteen samen in gesprek gaan? Neem dan vooral contact met ons op. Tot dan!